Facebook
Pinterest
Blogger
Twitter
@rendszamtabla Tweetjei

Rendszámtábla szolgáltatásokMindenbenSegítségOkmányirodai ügyintézésen, műszaki vizsgáztatáson keresztül az autó regisztrációs adó befizetése, próbarendszám kiváltása, illetve a teljes forgalomba helyezési eljárás lebonyolítása valamint az ehhez kapcsolódó egyéb teendők elintézése tartozik szolgáltatási körünkbe. Megrendelőink között magánszemélyek, autószerelő műhelyek, vállalatok, autószalonok, autó és motorversenyzők, veterán autósok, diplomáciai testületek, fuvarozó cégek ügyintézését vállaljuk. A folyamatosan változó jogszabályok nyomon követésével próbálunk kiutat mutatni a bürokrácia útvesztőjéből legyen szó autó átírásról vagy egyedi rendszámtábla készítésről. Budapesten és vonzáskörzetében 1-2 órán belül, de természetesen az ország egész területéről befutó ügyfeleknek is 1-2 nap átfutási idővel szívesen segítünk. Bővebb információkért olvassa el bemutatkozónkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keressen fel minket a +36-20/936-33-72 telefonszámon!Balesetben sérült az autó? A rendszámtábla készítés ügyintézésben segítünk!rendszámtábla készítés

Még sosem volt szüksége új rendszámra a járművéhez? Most elérkezett az idő, hogy a régi helyett egy új rendszámtábla készítéséről gondoskodjon?

Előfordulhat, hogy egy balesetben a régi rendszámtábla annyira megrongálódik, hogy használhatatlan lesz, a rendszámtábla készítés elkerülhetetlen. Ha még sosem csinált ilyesmit, az ügyintézés is igen sok időbe kerülhet, sok utánajárással, idegeskedéssel járhat. Megértjük, ha nem érez kedvet ilyesmihez. A jó hír az, hogy a rendszámtábla készítésben mi viszont mindenben tájékozottak vagyunk, és az ehhez szükséges ügyintézés lépéseit ismerjük.

Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és igénybe venni szolgáltatásainkat a rendszámtábla készítésre vonatkozóan! Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk az ügyintézést! A sérült rendszámtábla helyett a lehető leghamarabb megkaphatja az újat, anélkül, hogy Önnek kellene ehhez sorba állni, túl sok időt szánni rá! Ne terhelje a hétköznapjait olyasmivel, amit más profi módon elintéz!Rendszámtábla készítés magas színvonalon? Jó helyen jár!rendszámtábla készítés

Ha rendszámtábla készítésről van szó, természetes, hogy az emberek magas színvonalú szolgáltatást keresnek ezzel kapcsolatban, hiszen a kész rendszámtáblának kifogástalannak kell lennie. Ha Ön még nem talált az elvárásoknak megfelelő szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis mi eleget tudunk tenni a felmerülő igényeknek!

Mivel tisztában vagyunk a rendszámtáblák kulcsfontosságú szerepével, elkészítésüket csakis magas színvonalon biztosítjuk. A minőség mellett a gyorsaságra is odafigyelünk, hiszen egy elveszett vagy megrongálódott tábla esetében elengedhetetlen, hogy minél hamarabb megtörténjen az új rendszámtábla készítése. Foglalkozunk egyedi rendszámtábla készítéssel is, így, ha szeretne kitűnni az utakon is, bátran fordulhat hozzánk, megvalósítjuk az igényeinek megfelelő azonosítót.

A rendszámtábla készítéssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, így velünk sokkal gördülékenyebbek az ügyintézéssel kapcsolatos teendők. Ha felkeltettük érdeklődését, és megtapasztalná szolgáltatásaink előnyeit, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre is!Egyedi rendszámtáblát az esküvőre? Igen!Egyedi rendszámtáblát az esküvőre Az esküvők szervezésénél mindig kiemelt szerepet kap az autó feldíszítése. Virágok, lufik, szalagok és más díszek teszik ilyenkor látványossá azt az autót, amivel az ifjú pár közlekedik, de egy igazán különleges menyasszonyi járműről nem hiányozhat az egyedi rendszámtábla sem.

Az egyedi rendszámtáblán állhat akár a pár monogramja, de népszerű például a Mr.+Mrs. felirat is az aktuális évszámmal. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantázia szabhat határt a variációknak! Egyedi rendszámtáblával igazán különlegessé varázsolhatjuk a járművel készült fotókat is, valamint az egész utazást a helyszínek között. Így az úton minden más közlekedő is láthatja, hogy hol kezdődik a karaván, amibe nem illik besorolni. Az egyedi rendszámtábla ráadásul eltehető, így örök emlék marad.

Ha egyedi rendszámtáblát szeretne rendelni esküvőre vagy kérdése van velük kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szívesen áll rendelkezésére egyedi ötletek megvalósításában is.Autó honosítása: szükség van az érvényes külföldi műszakira is!autó honosítás Az autó honosításával kapcsolatban tavaly májustól fontos változást vezettek be a hatóságok, amivel ajánlott tisztában lenniük az érintett gépkocsi tulajdonosoknak, ugyanis így rengeteg kellemetlen pillanattól kímélhetik meg magukat.

Az autó honosításában résztvevő gépjárműhöz ezentúl csatolniuk kell az ügyfeleknek a származási ország környezetvédelmi és közlekedésbiztonsági rendszernek való megfelelőséget, tehát érvényes külföldi műszaki vizsgával kell rendelkeznie a honosítani kívánt autónak. Ezzel a módosítással így már nincs lehetőség arra, hogy egy másik országból megvásárolt sérült vagy műszaki hibás járművet Magyarországon megjavítsanak, majd levizsgáztassák és forgalomba helyezzék.

Ha érintett a témában, mindenképpen érdemes tájékozódnia az autó honosításáról és követnie a változásokat, hiszen így sokkal könnyebb lesz az ügyintézés. Ha kérdései lennének az autó honosítással kapcsolatos új szabállyal vagy Ön is honosítani szeretne külföldi műszaki vizsgával rendelkező járművet, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!Egy különleges gesztus: egyedi rendszámtábla ajándékbaegyedi rendszámtábla ajándékba Sokan keresnek olyan ajándékot egy számukra fontos személynek, ami megfelelően képes kifejezni, mennyire szeretik a másikat. Azt szeretné, hogy ez a személy érezze, mennyire különleges helyet tölt be a szívében és az életében? Mutassa meg ezt mindenkinek egyedi rendszámtáblával!

Amennyiben annak, akinek szánja az egyedi rendszámtáblát, van autója, akkor nincs akadálya az ügyintézés elindításának! Forduljon hozzánk bizalommal, ha az a célja, hogy minél rövidebb idő alatt és minél kisebb procedúrával elkészüljön az egyedi rendszámtábla és az azzal járó ügyintézés! A mi segítségünkkel Önnek csak annyi a dolga, hogy átadja az ajándékot. Az egyedi rendszámtábla maradandó, magáért beszélő ajándék, nagyvonalú gesztus, amivel biztos a siker.

Ha érdekli az általunk kínált lehetőség, lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy minden fontos részletet megtudjon szolgáltatásunkról! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!Úgy döntött, hogy hazaköltözik Magyarországra? Vállaljuk a külföldi autó honosítását!külföldi autó honosítás Napjainkban rengeteg magyar ember vállal külföldön munkát. Sokan csak néhány évre terveznek kiköltözni másik országba, hogy gyorsan összegyűjtsenek egy kis tartalékot vagy lakásra való tőkét, de hosszú távon a szülőhazájukban szeretnének élni. A hazaköltözéshez sok iratot kell elintézni, többek között, ha valaki gépjárművet is vásárolt, akkor a külföldi autó honosításáról sem szabad megfeledkezni.

A külföldi autó honosításának első lépése a műszaki vizsga. Ha ez megvan, be kell fizetni a NAV részére a regisztrációs adót (csak személyautó vagy motorkerékpár esetén, tehergépjárműhöz, pótkocsihoz nem kell). Az utolsó lépés sajnos szintén költséges, ekkor kell befizetni az okmányirodában a többi illetéket: vagyonszerzési illeték, forgalmi, törzskönyv és rendszám díja. Nem szabad megfeledkezni az eredetiségvizsgálat elvégeztetéséről sem!

Ha nem szeretne mindezzel bajlódni, cégünkre teljes mértékben rábízhatja a külföldi autó honosítását. Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt munkatársaink gyorsan elintéznek mindent ezzel kapcsolatban!Ne kockáztasson szabálytalan próbarendszám kiállítással!próbarendszám kiállítása A próbarendszám kiállításáról már sokszor ejtettünk szót, de azzal sokan nincsenek tisztában, hogy a szabálytalan használat milyen következményeket vonhat maga után. Sajnos a próbarendszám bérbeadása sokaknak megtérülő befektetésnek tűnik, ám egy rendőrségi ellenőrzés során komoly problémák vetődhetnek fel.

Az, aki a próbarendszámot szabálytalanul használja, a helyszínen 5.000 és 50.000 Forint közötti összegre büntethető. Fontos azonban hozzátenni, hogy mivel ez feljelentéssel is jár, a végösszeg elérheti a 200.000 Forintot is, ráadásul a rendszámot levetetik és az autót csak tréler szállíthatja tovább. Fontos, hogy a próbarendszám kiállításához kapcsolódó indítási napló is pontosan vezetésre kerüljön. Ebben fel kell tüntetni a sofőr adatait, az alvázszámot, valamint a pontos indulási és érkezési időt.

Próbarendszám kiállítással kapcsolatos kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, megadott elérhetőségeinken szívesen adunk további tájékoztatást!Segítünk, ha nem szeretne az autók átírásával, ügyintézéssel bajlódni! Eredmény már 1-2 órán belül!autók átírása Sosem szeretett az ügyintézés szövevényes világába belebonyolódni? Egyszerűen nincs türelme sorban állni, szót érteni az ügyintézőkkel, értékes időt pazarolni a napjaiból arra, hogy végre célt érjen és megkapja azt a papírt, amire szüksége van? Persze vannak dolgok, amiket nem lehet halogatni vagy kikerülni, ilyen az autók átírása is.

A jó hír az, hogy Önnek nem is kell az autók átírásával foglalkoznia, ha nem akar, mert megtesszük mi Ön helyett! Az ügyfeleinket elsősorban Budapest területéről, illetve a főváros vonzáskörzetéből fogadjuk, nekik tudunk segíteni a szolgáltatásainkkal abban, hogy minél előbb kézhez kapják az autók átírásáról szóló hivatalos dokumentumokat.

Mivel nem ma kezdtük, és minden információval rendelkezünk, ezen túl pedig tapasztalatunk is van az autók átírásával kapcsolatban, azt már 1-2 órán belül el tudjuk intézni Önnek. Ugye meggyőzően hangzik? Keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet az autók átírásról!Hogyan kell elhelyezni a motorkerékpár rendszámát a járművön?motorkerékpár rendszám A rendszámtábla használatának kötelezettsége nemcsak az autótulajdonosokra vonatkozik, hanem a motorosokra is, annak érdekében, hogy könnyen beazonosíthatóvá váljanak. Ahhoz, hogy ez minden körülmények között adott legyen, a motorkerékpár rendszámát az előírt szabályoknak megfelelően kell felhelyezni.

A motorkerékpár rendszámot úgy kell elhelyezni, hogy a síkja a jármű hossztengelyére pontosan merőleges és függőleges helyzetű legyen, emellett nem nyúlhat túl a járművön. A rendszámtábla legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől – ha a jármű szerkezeti felépítése ezt lehetővé teszi – 1,50 méter magasságban legyen. Ezek a paraméterek lehetővé teszik, hogy a motorkerékpár rendszámok jól láthatóak legyenek.

Ha további kérdései lennének a témával kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége a motorkerékpár rendszám ügyintézéséhez, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Kerülje el a próbarendszám kiváltással járó idegeskedést!rendszamtabla A próbarendszám igénylése több okból is indokolt; Magyarországon akkor adják ki, ha egy jármű még nincs forgalomban, ideiglenesen kivonták, vagy valamiért nem lehet állandó rendszáma. Ilyen rendszámot elsősorban cég, vagy vállalkozó igényelhet.

Mi a teendő, ha próbarendszám kiváltásra van szükség? Tudjon meg mindent a próbarendszám kiváltás menetéről, majd bízza ránk az egészet! Önnek nincs más dolga, csak megvárni az ügyintézés végét! Fontos, hogy a jármű megfelelő műszaki állapotban legyen, rendelkezzen a megfelelő biztosításokkal és dokumentumokkal, például a három hónapnál nem régebbi, cégbírósági cégkivonattal.

A próbarendszám kiváltás is, mint ahogyan általában a hasonló ügyintézések, sok idővel jár. Ebbe beletartozik a sorban állás, a várakozás, az ezzel járó idegeskedés, a stressz, hogy vajon mindent a leírtaknak megfelelően csinált-e, nem felejtett-e el valamit. Velünk ez nem fordulhat elő. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és bízza ránk a próbarendszám kiváltást!Milyen iratok kellenek az egyedi rendszámtáblához?egyedi rendszámtábla Ön is ki szeretne tűnni a tömegből? Egyedi rendszámtáblát szeretne, de nem tudja, hogy mi kell hozzá pontosan? Mi tudunk Önnek ebben segíteni, elkészítjük az Ön által megálmodott rendszertáblát!

Ma már egyre népszerűbb szolgáltatás az egyedi rendszámtáblakészítés, melyre lehet cégnevet, becenevet, vagy akár márkát is ráíratni, semmi sem határolja be a lehetőségeket.

Fontos hangsúlyozni, hogy minden típusú járműre lehet egyedi rendszámotkérni. Az egyedi rendszámtáblák igénylését az okmányirodában kell elindítani. Ehhez a folyamathoz szükséges a jármű forgalmi engedélye, személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya. Emellett az esetleges régi rendszámtáblák. Más vonatkozik az igénylésre, ha nem magánszemélyként intézi, mert cég esetében három hónapnál nem régebbi cégkivonatra, és aláírási címpéldányra is szükség van. Forduljon hozzánk bizalommal, ha egyedi rendszámtáblát szeretne!

Ha bármilyen kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!Gépjármű forgalomba helyezés? Mi a segítségére leszünk!gépjármű forgalomba helyezése Köztudott, hogy amikor új gépjárművet vásárolunk, temérdek hivatalos eljáráson kell még átjutnunk, mielőtt használni kezdenénk autónkat. A jármű átírásán kívül számos lépést kell megtennünk azért, hogy egyedüli tulajdonosává válhassunk, és abszolút jogszerűen használhassuk az utakon.

2015-2016-ban a forgalomba helyezés költségei nem változtak jelentősen az előző évekhez képest, ám maga a folyamat nem egyszerű. Az átíráskor először is illetéket kell fizetnünk, melyet a jármű kora és teljesítménye határoz meg.

Ezen kívül számos egyéb tételt kell befizetnünk, mindezek után pedig megkapjuk az új forgalmit és a törzskönyvet, melyek szintén külön eljárást igényelnek. Igazolnunk kell a tulajdonjog megszerzését, és egyben be kell mutatnunk a törvényes adóigazolást és a műszaki alkalmasságot igazoló dokumentumot.

Tudnunk kell azonban, hogy a forgalomba való helyezés további feltételekhez van kötve, melyek nem mások, mint az eredetiség vizsgálat és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás.

Mindezek értelmében az autó nem használható addig, míg a fent említett dokumentumokat nem szerezzük be. Amennyiben szeretné megkímélni magát a forgalomba helyezés temérdek papírmunkájától, és a napokon át tartó idegölő ügyintézésétől, bízza ránk a feladatot! Keressen bennünket bátran!Egyedi rendszámtábla, ahogyan Ön elképzelte!egyedi rendszámtábla Jó lenne kitűnni a tömegből? Egyedi rendszámtáblát szeretne? Megvalósítjuk elképzeléseit!

Biztosan sokszor látott már olyan autót, melynek különleges rendszáma azonnal szemet szúrt mindenkinek. Ezeken az egyedi rendszámokon általában a tulaj becenevét olvashatjuk, természetesen ez nem törvényszerű, hiszen az egyedi rendszám lényege az, hogy a megrendelő mondja meg, milyen név és szám szerepeljen rajta. Egyedi rendszám azonban nem csak bejegyzett, rendeltetésszerűen használt rendszám lehet, sokan mókás rendszámokat tesznek ki szélvédőjük díszeként.

Szülinap, névnap, esküvő, vagy évforduló? Legyen szó bármilyen alkalomról, egy mulatságos egyedi rendszámtábla mindig jó meglepetés lehet egy olyan embernek, akinek hobbija az autója, és rajong a vezetés élményéért.

Amennyiben Ön is szeretne egyedi rendszámtáblát, esetleg egy szerettét vagy kedves ismerősét szeretné meglepni, a legjobb helyen jár! A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!Gépjárműhonosítás egyszerűen!gépjárműhonosítás Külföldi autó esetében gyakran nem egyszerű annak Magyarországon történő forgalomba helyezése. Ebben lehet segítségére az autó honosítása, melynek elintézése azonban bonyolult, egy elfoglalt ember számára túlzottan időigényes lehet. Ha viszont minket bíz meg a feladattal, az Ön idejét nem rabolja majd senki!

Mielőtt valaki eldönti, belevág-e egyedül az útvesztőbe, célszerű számba venni, hogy mit is takar igazából a gépjárműhonosítás.

Az autónak elsősorban sikeres műszaki vizsgát kell tennie. Az itt kiállított műszaki adatlappal a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt kell felkeresni, ahol regisztrációs díjat kell fizetnünk. A regisztrációs díj mértéke az autó motorjának típusától, környezetvédelmi besorolástól, lökettérfogattól és az első külföldi forgalomba helyezéstől függ.

Az okmányirodában befizetésre kerül a forgalmi, a törzskönyv, a rendszám, és a címke illeték. Ha minden gördülékenyen megy, akkor ezzel zárul le az az eljárás, ami az autó magyarországi forgalomba helyezéséhez szükséges.

Nem kell külön hangsúlyozni, hogy komoly procedúráról van szó, nagy buktatókkal, így a felelősség és a figyelem is hatalmas kell, legyen ahhoz, hogy ne húzódjon el ügyünk a végtelenségig. Ha Ön is gyorsan és problémamentesen szeretné intézni gépjárműve honosítását, forduljon hozzánk bizalommal!Mit érdemes tudnunk a P-rendszámról?P-rendszám A P-rendszám egyszerűen próbarendszámot jelent, azaz csak olyan cégek vehetik igénybe egyes forgalomból már kivont, vagy forgalomban még nem használt autókra, melyek megfelelnek bizonyos kikötéseknek. Azonban ezeknek a gépjárműveknek is meg kell felelniük bizonyos kitételeknek, másképp nem kaphatnak P-rendszámot.

A legfontosabb tudnivalók a P-rendszámról:


 • • Kipróbálás vagy kísérlet céljából használható.
 • • Olyan szervezet veheti igénybe, mely fő tevékenysége a gépjármű kereskedelem.
 • P-rendszám használatakor indítási naplót kell vezetni.
 • • A kötelező biztosítás megléte kötelező.
 • • A P-rendszámmal rendelkező gépjárművek mentesíthetők az egyes korlátozások alól.

Amennyiben P-rendszámot szeretne igényelni, érdemes a felkutatnia a tudnivalókat, és nem árt szakember tanácsát is kikérnie. Amennyiben P-rendszám igénylésben és a folyamat leszervezéséhez keres segítséget, a legjobb helyen jár!

A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!Milyen feltételei lehetnek a Z rendszámtáblának?Milyen feltételei lehetnek a Z rendszámtáblának? Mi segítünk Önnek, hogy támpontot kapjon a rendszámtáblákkal kapcsolatban. Lássuk, hogyan kell intézni a Z rendszámtáblát!

Ideiglenes rendszámtáblát azokra a gépjárművekre lehet kiadni, amelyeket Magyarországon helyeztek forgalomba, vagy esetleg véglegesen kivontak, vagy, ha az állandó rendszámtáblával a közlekedés valamilyen okból nem leheteséges. Alapvetően kétféle ideiglenes rendszámtáblát különböztetünk meg, az egyik a P, amit azokra a járművekre lehet elintézni, amiket kísérlet vagy kipróbálás céljából üzemeltetnek. A Z jelzésűt pedig belföldön vásárolt járművek kivételére alkalmazzuk.

A Z rendszámtábla feltételei közé tartozik, hogy igazolni kell egy adás-vételiszerződéssel, számlával a gépjármű tulajdonjogát. Emellett a Magyarországon forgalomba helyezett jármű esetében a jármű forgalomból történő átmeneti kivonását kell kérni a járműnyilvántartásból, külföldre történő értékesítés miatt.

Váltsa ki nálunk új rendszámtábláját! Ha bármilyen kérdése lenne a teljes eljárással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!Hogyan juthatunk próbarendszámhoz?próbarendszám Fontos tudnunk, ha gépkocsival közlekedünk, hogy kik jogosultak a P rendszám, azaz a próbarendszám használatára. A P rendszám elsődleges funkciója, hogy mozgathassák a forgalomból kivont gépjárműveket, vagy a külföldről behozott autókat, ha szervizbe vagy javítására kell szállítani őket.

Milyen felelősséggel jár együtt a próbarendszám?

Azoknak a cégeknek vagy szervezeteknek lehet kiadni próbarendszámot kérésre, akik autókereskedelemmel foglalkoznak. Ezzel a jogosultsággal csak egy ideiglenes felruházást kapnak, hogy tudják autójukat mozgatni „A” pontból „B” pontba, például egy javítás elvégzésére. Ezzel a rendszámmal ideiglenesen részt vehet a gépjármű a forgalomban.

A P rendszám évente igényelhető és bérleti díjat kell fizetni érte, ezek mellett pedig fontos tudnunk, hogy aki megigényli, majd megkapja a próbarendszámot, nem adhatja át másnak a gépjármű használatát, mert az súlyos büntetést vonhat maga után.

Ha bármi kérdése vagy kérése van, forduljon hozzánk bizalommal!Külföldi autó átírásának meneteautó átírásánál Gyors és megbízható ügyintézésre lenne szüksége? Elege van a végtelen várakozási időből, az előre nem látott buktatókból? Vessen ennek véget és forduljon profikhoz akkor is, ha külföldi autó átírását szeretné lebonyolítani!

Az autó átírás első lépése, hogy miután áthoztuk a járművet a határon, el kell menni a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, ahol kiállítják az autó műszaki adatlapját. Ez maximum hat hónapig érvényes. A műszaki adatlapon szereplő információk alapján állapítják meg a későbbiekben fizetendő autó regisztrációs adó mértékét, valamint a jármű környezetvédelmi besorolásában is nagy szerepe van.

A külföldről behozott autó átírásánál a következő költségekkel kell számolni:

Az összeg nagysága függ attól, hogy melyik országból érkezik az autó. Szükség lesz még érvényesítő címkére, ideiglenes forgalomban tartási engedélyre és E rendszám esetén új rendszámtáblára is, bizonyos esetekben törzskönyv kiváltására, melyek további költségekkel járhatnak.

Autó átírással kapcsolatos további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk az ügyintézést!A regisztrációs adóról rövidenregisztrációs adó Ha Ön a jövőben gépjárműátírást tervez, elkerülhetetlen lesz a regisztrációs adóval való találkozás. Nézzük hát meg, mi is a regisztrációs adó, és miért van rá szükség?

Regisztrációs adó akkor kerül előtérbe, ha autóátíratásra, illetve forgalomba helyezésre adjuk a fejünk. A regisztrációs adó lényege, hogy minden Magyarország területén forgalomba kerülő személygépkocsi, motorkerékpár és lakóautó után adót kell fizetni, méghozzá a következő esetekben:


 • • Ha első belföldi forgalomba helyezés történik.
 • • Ha a gépjárművön átalakítást végzünk, az átalakítást nyilvántartásba kell venni, és bekerül a forgalmi engedélybe is. Átalakítás alatt a gépjármű olyan műszaki változtatását értjük, ami miatt másik adókategóriába kerül át - például megváltozik a motor széndioxid kibocsátása.
 • • Személyautó importálás esetén.
 • • Ha egy gépjárműflotta autójának bérbeadása belföldi illetőségű személy részére történik.

Amennyiben Ön személyautót készül importálni, vagy forgalomba helyezni, bátran keressen minket elérhetőségeinken. Csapatunk hatékonyan segíti Önt a teljes ügyintézés menetének kézbentartásával!Mi a teendő elveszett rendszámtábla esetén?elveszett rendszámtábla Megsérült, elkopott, esetleg elveszett rendszámtáblája, és nincs ideje az okmányirodában a hosszadalmas procedúrát kivárni? Mi segítünk, elveszett rendszámtáblájának hivatali cseréjét elintézzük Ön helyett!

Elhasználódott, elveszett rendszámtáblája pótlását, illetve újragyártását az illetésnek okmányirodában kell kérvényezni. Csere esetén a régi rendszámtáblát le kell adni a hivatalban. Lényeges, hogy az elveszett rendszámtáblák esetében a régi rendszámot, visszaélések elkerülése végett, csak egyszer lehet pótoltatni. Ha újra elveszik a rendszámtábla, akkor a jogszabály átrendszámozást ír elő.

Ha elveszik a rendszámtáblája, minél hamarabb intézkedni kell annak pótlásáról. Az elveszett rendszámtábla ügyintézését személyesen és meghatalmazott útján is intézheti, az alábbi okmányokkal:


 • • Forgalmi engedély illetéke
 • • Nyilatkozat a rendszámtábla elvesztéséről
 • • Forgalmi engedély
 • • Az eljáró ügyfél személyazonosságát igazoló okirat
 • • Amennyiben bűncselekmény történt, az eltűnésről szóló rendőrségi bejelentés
 • • Meghatalmazott eljárása esetén szükséges a meghatalmazás

Amennyiben szeretné megkímélni magát az elveszett rendszámtábla ügyintézésével járó hosszadalmas procedúrától, keressen fel minket!A regisztrációs adóval kapcsolatos újdonságokelveszett rendszámtábla Az utó regisztrációs adót azok után a járművek (gépkocsik vagy motorok) után kell fizetnie a tulajdonosoknak, melyeket külföldről hoztak be, de Magyarországon helyeztek forgalomba.

A regisztrációs adó 2015-ös és 2016-os változásai szerint az adó az autó tulajdonosaira és a forgalmazókra egyaránt vonatkozik. Az adó összege az adminisztrációs költségeket fedezi és befizetéséről a NAV ad ki igazolást.

A regisztrációs adó visszaigényelhető, de csak azoknak a gépkocsiknak az esetében, amelyeket átalakítanak és a változások következtében eggyel nagyobb környezetvédelmi szintre lehet besorolni a járművet.

A 2003-as törvény alapján bizonyos esetekben mentesülni lehet az autó regisztrációs adó megfizetése alól, ez pedig akkor lehetséges, ha a tulajdonos megfelel azoknak a követelményeknek, melyek alapján adómentességi körbe sorolható.

Az elektromos hajtású autók, illetve az oldtimerek, vagyis veterán minősítésű autók után sem kell regisztrációs díjat fizetni, viszont számításba kell venni, hogy a hibrid járművek esetében a regisztrációs adóalap 76. 000 Ft.

Végül a bejelentéshez új regisztrációs lapokat kell használni és a kiszámításhoz pontosan megadni a műszaki adatokat, az autó korát és tulajdonságait.

További információkra kíváncsi? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön elérhetőségeinken!Egyedi rendszámtábla egyedi igényekre szabvarendszámtábla Az egyediség az életünk minden területén megmutatkozhat, így ez alól rendszámtáblánk sem lehet kivétel. Egy egyedi rendszámtábla segítségével a külvilág irányába is hirdethetjük személyiségünket, vagy akár cégünkre is felhívhatjuk a figyelmet - ezért sem szabad kihagyni ezt a nagyszerű lehetőséget.

Milyen intéznivalók szükségesek egy egyedi rendszámtábla igényléséhez?

Az igénylését az okmányirodában kell kérvényezni, amelyhez szükséges a személyi igazolvány, a lakcímigazoló kártya, a jármű forgalmi engedélye és a régi rendszámtábla, cég esetében pedig egy három hónapnál nem régebbi cégkivonat.

Milyen lehet egy egyedi rendszámtábla?

Állhat 4-5 betűből és 1-2 számból, vagyis összesen 6 jelből. Lényeges kikötés, hogy egy egyedi rendszámtáblára nem kerülhet olyan jelzés, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba ütközik.

Ha Ön is szeretne egyedi rendszámtáblát készíttetni, tekintse meg a honlapunkon található elérhetőségeket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!A gépjármű átírás meneterendszámtábla Az autó átírás menete nem bonyolult, ám több lépésből áll. Ha bizonytalanok vagyunk, ajánlott szakember segítségét kérni, de mindenképpen érdemes tudni, milyen teendők vannak.


 • • A gépjármű adásvételi szerződését figyelmesen ki kell tölteni, összesen 4 példányban! 2 darab az eladóé, 2 darab a vevőhöz kerül. Az adatok hitelességéről győződjünk meg, mielőtt aláírjuk a szerződést!
 • • Miután megtörtént az adásvétel, kössük meg a kötelező felelősség biztosítást! Ezt intézzük el minél hamarabb, lehetőleg még aznap, mert a biztosító fedezetlenségi díjat számol fel, így érdekünk, hogy ezt elkerüljük!
 • • A biztosítás megkötése után az eredetvizsga a következő folyamat. Rövid idő alatt elvégzik, azonban érdemes érdeklődni, mert előfordul, hogy későbbi időpontot fogunk kapni.
 • • Miután kézbe kaptuk az eredetvizsgát, az okmányirodába vigyük el az igazolást és az átírás folyamata elkezdődik. Az átírás költségét csekken vagy helyileg is befizethetjük.
 • • Az új forgalmi engedélyt megkapja, amint befejeződött az autó átírása.

Segítünk Önnek az autó átírás folyamatában, a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében, bátran forduljon hozzánk!Minden, amit a külföldi autók honosításáról tudni érdemesAutók honosítása Mióta Magyarország csatlakozott az EU-hoz, egyre gyakoribb jelenség, hogy az érdeklődők külföldről szerzik be új autójukat. Ez annak köszönhető, hogy az Unión belül megszűnt az utók évjáratát illető korlátozás, és a vámkezelési kötelezettség is. Azonban a regisztrációs díj továbbra is fennáll.


 • • Milyen költségekkel jár a külföldi autó honosítása? - Nemzeti Közlekedési Hatóságnál vizsgadíjat, plusz egyedi forgalomba helyezési költséget kell fizetni. Ezen kívül a regisztrációs díjat és az okmányirodában a forgalmi engedély illetékét, a törzskönyvet, a rendszámtáblát és az érvényesítő címként kell befizetni.
 • • Hogyan történik a gépjármű honosítási folyamat? - A műszaki vizsgát követi a regisztrációs díj befizetése és az okmányirodában fejeződik be az eljárás. Ezek után az autó magyarországi forgalomba helyezése megtörtént, a honosítás lezárul.
 • • Milyen dokumentumok szükségesek az autó honosításához? - Természetesen a gépjármű külföldi forgalmi engedélye, emellett számla vagy adásvételi szerződés is szükséges, hogy tudjuk a gépjármű eladását igazolni.

Bízza ránk Ön is külföldi autója honosítását, cégünk munkatársai zökkenőmentesen intézik a folyamatot!Reklámozza cégét egyedi rendszámtáblával!Egyedi rendszámtábla Vannak cégek, melyek a különböző munkafolyamatokhoz adott típusú gépjárműveket használnak, például áruszállítás vagy személyszállítás céljából. A legtöbb cég autóin megtalálható a cég logója vagy elérhetőségei, ami persze jó megoldás a népszerűsítésre, ám emellett vannak még remek módszerei a többi járműtől való megkülönböztetésnek.

Például egy egyedi rendszámtábla vagy sorozatrendszám, ami a jó megkülönböztethetőségen kívül egyfajta presztízst is hordoz magában, kiváló módja lehet a cég járműveinek hatékony elkülönítésére a többi forgalomban lévő járműtől. Mindemellett egyfajta bizalmat sugároz a megrendelők, illetve ügyfelek számára azzal, hogy egyedi és félreismerhetetlen megjelenést kölcsönöz cége járműveinek.

Ha szeretne megbízható cégtől egyedi sorozatrendszámot igényelni, akkor ne keressen tovább, megtalálta! Elintézzük Ön helyett az egyedi rendszámokra vonatkozó hivatalos eljárásokat, így Önnek csak a végeredménnyel kell foglalkoznia! Válasszon minket, és tegye igazán figyelemfelkeltővé cége járműflottáját!A külföldről való behozatal meneteA külföldről való behozatal menete Sokan döntenek úgy, hogy határainkon kívül vásárolnak maguknak gépjárművet, és ezt követően ezzel az autóval járják majd a hazai utakat. Ebben az esetben fontos tudni azt is, hogy egy külföldi autó átírása mivel jár. Az adás-vételi szerződés megkötésekor érdemes már a helyszínen gondoskodni arról, hogy a szerződés kétnyelvű legyen, hiszen később is szükség lesz rá, így erről már nem kell intézkedni a hazaérkezést követően.

Előfordulhat, hogy már külföldön szükség lehet egy ideiglenes rendszámra, így ott azt is be kell szerezni. Németországban például a rendszám az autó tulajdonosához tartozik, nem az autóhoz. Magyarországra érve az autó számára igényelni kell egy műszaki adatlapot, amit a Nemzeti Közlekedési Hatóság bocsájt ki. Ez a műszaki adatlap majd meghatározza a jármű környezetvédelmi besorolását, valamint a regisztrációs adó mértékét is. A regisztrációs adó befizetéséről a vámhivatal állít ki egy igazolást, amit az autó papírjaival és az adásvételi szerződéssel együtt el kell küldeni az Okmányirodának. A felelősségbiztosítás megkötését követően a jármű eredetiségvizsgálata is megtörténik, és ha minden elrendeződött, a gépkocsi forgalomba helyezése is megtörténhet.

Forduljon hozzánk és vegye igénybe segítségünket bármilyen külföldi autó átírásában!Próbarendszám használata szabályosanA P rendszám arra a célra lett kitalálva, hogy a szerviz, járműgyártó, autókereskedő vagy a fejlesztő cég tesztelhesse egy próbaút keretein belül az adott gépjárművet. Ezek az autók viszont nyilvántartásban még nem szerepelnek, azért, mert tesztelés alatt van a gépjármű, és ha a tesztelés sikertelen, ezáltal nem kerül forgalomba, akkor ne kelljen feleslegesen kifizetni a műszaki vizsgadíjat, illetéket és egyéb költséget.

A P rendszámos gépjárművet használóknak folyamatosan vezetniük kell egy indítási naplót, melyben feljegyzik, hogy ki, mikor, honnan hová ment az adott gépjárművel. Így a rendőrök könnyedén vissza tudják ellenőrizni, hogy valóban az illetékes személyek használták-e a próbarendszámos autót.

Azonban egyre gyakoribb, hogy a rendőri ellenőrzések ellenére többen használnak P rendszámos gépjárművet, mint ahányan használhatnának. Ezzel szeretnének spórolni, abban bízva, hogy senki nem veszi észre, hogy ők nem jogosultak a P rendszámos autó használatára.

Használja szabályosan autóját, és további információkért böngéssze weboldalunkat, vagy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Elveszett rendszámtábla? Pótolja gyorsan!Elveszett rendszámtábla? Pótolja gyorsan! Autózás vagy motorozás közben megesik, hogy a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is érhetnek az utakon kisebb-nagyobb balesetek. Egy-egy ilyen kellemetlen meglepetés alkalmával megtörténhet, hogy megkarcolódik az autó karosszériája, letörik a visszapillantó tükör, vagy pedig hazaérve vesszük észre a rendszámtábla hűlt helyét.

Amennyiben Ön is így járt, forduljon hozzánk bizalommal és pótolja a mi segítségünkkel elveszett rendszámtábláját a legrövidebb idő alatt. Mi tudjuk, hogy érvényes rendszámtábla nélkül igencsak nehézkes a közlekedés, de legalábbis nem szabályos. A legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy napokig, hetekig autó nélkül közlekedjenek, de legalábbis nem várt fennakadást, illetve kellemetlenségeket okoz a megszokott napirend ilyen jellegű felborulása. Spórolja meg magának ezeket a fölösleges problémákat, és inkább bízza ránk az ügyintézést!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és pótolja elveszett rendszámtábláját hosszadalmas és bosszantó ügyintézés nélkül!Motorosként is egyszerűen!!Motorosként is egyszerűen!! Szeretné átíratni a motort, vagy rendszámtábla cserére van szükség? Jó lenne minél gyorsabban és gördülékeny módon oldani meg mindezt? Kérdése lenne a motorral kapcsolatos ügyintézésekről vagy egyszerűen csak elveszett az bürokrácia útvesztőiben? Akkor jó helyen jár!

Cégünk vállalja a motorkerékpár rendszámmal kapcsolatos ügyek intézését is, hiszen mi tudjuk, hogy ez a jármű is éppen annyi figyelmet érdemel, mint egy autó. Amennyiben Ön nem szeretne egymaga vesződni mindennel és szívesen venné a segítséget, akkor nincs más dolga, mint megkeresni minket valamely elérhetőségünkön. Akár egy elveszett motorkerékpár rendszámról van szó, akár egyszerűen csak a motorral kapcsolatos egyéb ügyintézésről, bátran fordulhat hozzánk, hiszen szakembereink naprakész információkkal és gyors megoldásokkal várják!

Ha szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, akkor keressen minket Ön is bizalommal – motorkerékpár rendszám, vagy egyéb kapcsolódó ügyek esetében is segítünk! Várjuk jelentkezését!Mi a különbség az egyéni és az egyedi rendszám között?Mi a különbség az egyéni és az egyedi rendszám között? Először is jó tudni, hogy van különbség az egyedi rendszám és az egyéni rendszámtábla között. A kettő korántsem ugyanaz.

Az egyéni rendszámtábla elosztása ugyanaz, mint a hagyományos, átlagos rendszámoké, vagyis 3+3, de a karaktereket maga választja ki az autótulajdonos. Ára jóval olcsóbb, mint az egyedi rendszámtábláé. Az egyedi rendszámtábla elosztásában is különbözik a többi rendszámtáblától, ugyanis a rendszám karakterei lehetnek 4+2 vagy 5+1-es elosztásúak. Tehát lehet 4 betű és 2 szám vagy éppen 5 betű és 1 szám. Ahogy tetszik, és ahogyan az autótulajdonos szeretné azt.

Mindkét típusú rendszámról elmondható, hogy megéri az árát, hiszen elegendő csak egyszer kiváltani, ezt követően pedig nincs szükség megújításra, örök életre szól. Ennek megfelelően ezek a rendszámok a tulajdonos birtokában maradnak, az autó eladása esetén nem maradnak a gépkocsin. Egy egyéni vagy egyedi rendszámnak rengeteg előnye lehet, de a választás előtt le kell ellenőrizni, nincs e forgalomban már egy másik ugyanolyan rendszámtábla.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha egyéni vagy egyedi rendszámtáblára van szüksége!Alapvető tudnivalók a rendszámtáblákrólAlapvető tudnivalók a rendszámtáblákról A rendszámtábla felszerelése és használata minden, a közlekedésben szabályosan részt venni kívánó jármű, illetve annak tulajdonosa számára kötelező. A járműre felhelyezendő rendszámtábla számát, típusát és elhelyezését jogszabály írja elő. Például a gépkocsik esetében elől és hátul is kell lennie rendszámtáblának, míg a motorkerékpároknál csak hátul szükséges. Az ügyintézést a kijelölt okmányirodában lehet intézni, ott, ahol a jármű tulajdonosa, illetve üzemben tartója lakcíme nyilván van tartva.

A rendszámtábláknak különböző fajtáit tudjuk csoportosítani:

 • • Az első és legáltalánosabb a sorozat rendszámtábla, ami három betűből és három számból áll.
 • • Ezen kívül van lehetőség egyedi rendszámtábla igénylésére is, ami a tulajdonosé marad, nem jár együtt az autóval.
 • • Az ideiglenes rendszámtábla például akkor szükséges, ha a járművet külföldről hozzák be az országba és még nincsenek kész az ide szóló hivatalos okmányai.
 • • Különleges rendszámtábla jár a diplomáciai és nemzetközi szervezetek számára, de a bérelhető járműveké is különbözik a hagyományostól.
 • • Végül öntapadós rendszámtáblát kapnak azok a járművek, amelyeken nincs elég hely a hagyományos rendszám elhelyezésére.

Rendszámtábla készítés ügyében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!Mit kell tudni a gépjármű forgalomba helyezés áráról?Mit kell tudni a gépjármű forgalomba helyezés áráról? Ahhoz, hogy a megvásárolt autót törvényesen használhassuk, fontos, hogy a gépjármű fogalomba helyezése is megtörténjen. Sokan felesleges nyűgnek érzik az ügyintézést, pedig ez még a tulajdonost is védi, főleg abban az esetben, ha használt gépkocsit vásárolt, hiszen a része az eredetiségvizsgálat is.

A gépjármű forgalomba helyezés árai évről-évre változnak, de általánosságban elmondható, hogy különböző díja van annak, ha teljesen új autóval szeretnénk járni, ha használt gépkocsi kapcsán intézkedünk, vagy ha külföldről behozott járművet használnánk. Ugyan maga a gépjármű forgalomba helyezés ára szinte elenyésző tétel egy autó vásárlása mellett, de akinek fontos, hogy minél alacsonyabb összeget kelljen kiadnia, már akár a kocsi kiválasztása során is odafigyelhet erre. Maga a folyamat is más a különböző helyről származó járműveknél, hiszen például egy használt darabnál a műszaki alkalmasságot is igazolni kell – nem véletlen hát, hogy a végösszeg sem állandó.

Amennyiben szeretne többet tudni a gépjármű forgalomba helyezésről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Érdekességek: A rendszámtáblák történeteÉrdekességek: A rendszámtáblák története Az első automobilok még nem rendelkeztek rendszámmal, azonban hamarosan felmerült az igény arra, hogy valahogyan nyilvántartásba kerüljenek az utakon közlekedő gépjárművek. Magyarországon az 1900-as évek elejétől kezdve van rendszám az autókon. Ekkor még természetesen nem volt túl sok autó az országban, ez csak a felsőbb társadalmi rétegek kiváltsága volt.

A világháborúk előtt kerületekre osztották az országot, és ezek számai jelentek meg a rendszámtáblákon. A háborúk után azonban megszaporodtak az illegális rendszámok, ezért 1948-tól újakat vezettek be, valamint kötelezővé tették a műszaki vizsgát. Ettől az időszaktól kezdve vannak hiteles, nyilvántartott adatok a gépjárművekről.

1990-től létezik a ma is ismert formátum, ami három betűből és három számból áll. A rendszámtábla színe fehér lett, melyen a számok feketék. Ez alól kivételt képeznek bizonyos járművek rendszámtáblái, mint például: diplomaták autói, mentők, taxik, lassú járművek, teherautók. Ma már arra is van lehetőség, hogy egyedi rendszámtáblát készíttessünk magunknak.

Rendszámtábla készítés kapcsán bátran keressen fel minket!Mit tegyen, ha elveszik a rendszámtáblája?Mit tegyen, ha elveszik a rendszámtáblája? Amikor egy gépjármű tulajdonosának elveszik a rendszámtáblája, rendkívül kellemetlen helyzet alakul ki, hiszen ahhoz, hogy valaki hivatalosan is közlekedhessen autójával az utakon, elengedhetetlenek a kocsi elejére és hátuljára szerelt azonosítók. Ha jelenleg Ön is hasonló cipőben jár, gondoskodjon mihamarabb az új rendszámtábláról, hiszen szerencsére gyorsan elintézheti a pótlását!

Az elveszett, ellopott, vagy megrongálódott rendszámtábláról azonnal tájékoztatni kell a hatóságokat, akik a szolgáltatási díj ellenében gondoskodnak a gyártótól való megrendelésről. Időközben elindul az ügyintézés folyamata is, amikor a megrongálódott rendszámtáblákat bevonják, az eltűnteket, vagy ellopottakat pedig nyilvántartásba veszik. Ezután Önnek már csak várnia kell az új rendszámtáblájára.

Az ügyintézéshez ne feledkezzen meg okmányairól és az eljárás díjáról! Ha további kérdése lenne ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!Motorkerékpár rendszám ügyintézés a legegyszerűbbenMotorkerékpár rendszám ügyintézés a legegyszerűbben Új motorkerékpár rendszámra van szüksége? Aggódik az ezzel járó procedúra miatt? Nincs ideje arra, hogy hivatalból-hivatalba járjon, órákig várjon, amíg sorra kerül, hogy aztán végre ténylegesen kézhez kapja a motorkerékpár rendszámot?

Ezzel nincs egyedül, a hivatalos ügyintézés és az ezzel járó bürokratikus akadályok sokaknak elveszik a kedvét a személyes intézkedéstől. A jó hír az, hogy van választása, és nem kell saját magának gondoskodnia a motorkerékpár rendszámról! Egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy felkeres egy illetékes szolgáltatót, a többit pedig rájuk bízza!

Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje át nekünk a motorkerékpár rendszámmal kapcsolatos ügyintézést! Mindenről gondoskodunk, valamennyi szükséges, hivatalos dokumentumot beszerzünk, az összes fontos elintéznivalót megszervezzük és tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és részletes információkat kaphat a motorkerékpár rendszám ügyintézéssel kapcsolatban!Mit takar a sorozatrendszám fogalma?Mit takar a sorozatrendszám fogalma? A sorozatrendszám fogalma nem mindenki számára ismert, pedig amit takar, azzal nap, mint nap találkoznak a gyalogosok, gépjárműtulajdonosok egyaránt.

A sorozatrendszám nem más, mint a rendszámok legáltalánosabb, legelterjedtebb formája, ami hazánkban három betűből és három számból áll. Ez a rendszámforma 1990 augusztusa óta kötelező minden újonnan forgalomba helyezett gépjármű esetében. A sorozatrendszámot a gépjármű-tulajdonos bejelentett lakcíméhez tartozó okmányirodában kell igényelni. Az ügyintézés folyamata sokkal egyszerűbb és rövidebb határidejű, ugyanis a sorozatrendszámokat hatóságilag generálják, ennek folyamata pedig nem hosszadalmas, így a járműtulajdonos pár nap alatt átveheti a rendszámot.

Ha további kérdése lenne a sorozatrendszámokat illetően, vagy rendszámtáblával kapcsolatos ügyintézésben szeretné kérni kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A minőségi, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk!Egyedi rendszámtáblákkal kifejezheti személyiségét az utakon is!Egyedi rendszámtáblákkal kifejezheti személyiségét az utakon is! A legtöbb ember az élet minden területén szeretné kifejezni személyiségét, ezért kedvelik az egyedi megoldásokat. Közöttük vannak olyanok, akik sokkal tovább mennek, és nem csak az otthonukkal és az öltözködésükkel mutatják meg magukat, hanem a gépjárművükkel is, ami nem feltétlenül az autó különleges kialakításában, hanem az egyedi rendszám használatában teljesedik ki.

Az egyedi rendszámok igazán figyelemfelkeltőek, és természetesen a gépjárműtulajdonos önkifejezéséhez járulnak hozzá. Elkészítésüknek csakis a fantázia szabhat határt, szinte bármi megvalósítható, azonban érvényesítésükhöz és szabályos használatukhoz mindenképp hatósághoz kell fordulni, ugyanis nem lehet öntörvényűen, csak úgy használatba venni az egyedi rendszámokat.

Ha Ön is szeretné kifejezni személyiségét az utakon is, döntsön az egyedi rendszámok mellett! Ügyintézésben, kérdésekben kollégáink a rendelkezésére állnak, ehhez azonban szükséges felvennie velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Várjuk jelentkezését!A próbarendszám igényléséről és használatárólA próbarendszám igényléséről és használatáról A próbarendszámot csak bizonyos esetekben lehet igényelni, nem minden jármű esetében szabályos a felszerelése. Próbarendszámot kaphat forgalomból kivont, de közlekedésre alkalmas jármű, olyan autó, amit javítani visznek vagy éppen kereskedni szeretnének vele. Ezekből az esetekből is egyértelmű, hogy a próbarendszám ideiglenes, amit nem viselhetnek a hagyományos módon közlekedő járművek.

A próbarendszámmal felszerelt autókat, járműveket szabályosan csak az a személy vezetheti, akinek a nevére szól az igénylés. Az ilyen típusú rendszámot évente kell igényelni és a használatáért minden érintett bérleti díjat köteles fizetni. A próbarendszámokkal kapcsolatban igen gyakoriak a visszaélések, sokan továbbadják, bérbeadják őket, amiért viszont komoly bírság jár.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a próbarendszám kiváltásával kapcsolatban! Mindenben segítünk és igyekszünk a legrövidebb idő alatt elintézni a formaságokat, hogy Ön használatba vehesse a rendszámot!Lehet, hogy eltűnnek a hagyományos rendszámtáblák?Lehet, hogy eltűnnek a hagyományos rendszámtáblák? Rendszámtáblák nélkül elképzelhetetlenek a gépjárművek, azonban nem olyan rég napvilágot látott egy hír, miszerint az amerikai Sacramento városában már szakemberek tesztelik azokat a rendszámtáblákat, amelyek nyugdíjba küldhetik a már jól megszokott, fém táblákat.

A világban nagyjából mindenhol egyforma szisztéma alapján állítják elő a rendszámtáblákat, azonban az említett újításban már teljesen digitális alapokra helyezik az autó azonosítására szolgáló táblákat. Ez egy kijelző, amelyen ugyanúgy e-ink jeleníti meg a számokat és betűket, mint amilyet például az e-book olvasók gyártói is használnak, emiatt távolról nem is nagyon látni a különbséget a modern és a hagyományos rendszámtáblák között.

A digitális rendszámtáblán nemcsak a rendszám kerülhet feltüntetésre, hanem a különböző jogosultságokat adó matricák, sőt, hirdetéseket és más szövegeket is kijelezhetnek rajta. A rendszámot csak parkolás közben lehetne lecserélni más szövegre, de emellett a rendszám is kisebb betűmérettel lenne olvasható.

Mivel ez az innováció még csak tesztelés alatt van, pár évet várni kell rá, hogy a gyakorlatban is használható legyen. Addig is, ha kérdései lennének a rendszámtáblák ügyintézésével kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Az egyedi rendszámtábla lehetőségeirőlAz egyedi rendszámtábla lehetőségeiről Az egyedi rendszámtábla nem csak arra jó, hogy valaki kitűnjön vele a tömegből. Lehet egyedi és lehet egyéni is egy rendszámtábla, attól függően, hogy mi a célja vele az autótulajdonosnak. Tény, hogy egy egyedi rendszámtábla nem tartozik az olcsó kiadások közé, de megvannak a maga előnyei. Milyen előnyöket élvezhet egy autós, aki egyedi rendszámtáblát vásárolt magának?

Az egyik legnagyobb előnye például az, hogy ha autópálya-matricát vásárol az ember, akkor a rendszám bediktálása gyorsabb és egyszerűbb. Ha valaki sokat utazik, ezzel sok energiát spórolhat meg.

Fontos tudni a különbséget az egyéni és egyedi rendszámtábla között is. Az egyéni rendszámtábla esetében a tulajdonos adhatja meg a betűk és számok tetszőleges kombinációját, míg az egyedi rendszámtábla esetében szinte bármi rákerülhet a rendszámtáblára. Itt kevés kivételről eltekintve számok és betűk kombinációja, szavak is szóba jöhetnek, de a forma négy betűt és két számjegyet vagy öt betűt és egy számjegyet tartalmazhat. Az árát ehhez mérten elég magasra is helyezik.

Ha érdeklődik az egyedi rendszámtábla iránt, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!Elakadt a rendszámtábla ügyintézésben? Mi segítünk!Elakadt a rendszámtábla ügyintézésben? Mi segítünk! Egyes esetekben, amikor hivatalos ügyeket kell intézni, előfordulhatnak olyan buktatók, amelyek késleltetik az ügyintézés menetét, ráadásul ezek olyan tényezők is lehetnek, amelyeket még egy, az adott területen tapasztalt ügyfél sem tud értelmezni. Nincs ez másképp a rendszámtáblák ügyintézésével sem, ahol számtalan buktatóval találkozhatnak az emberek. Ha Ön ezzel kapcsolatban elakadt, és nem szeretne jelentős időt és energiát pazarolni az ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal segítségért!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy számos probléma merülhet fel a rendszámtábla ügyintézésekor, bármilyen buktató kapcsán felkereshet bennünket. Kollégáink tapasztalt, naprakész információkkal rendelkező szakemberek, akik a legújabb szabályozások ismeretében segítenek eligazodni Önnek a rendszámtáblákkal kapcsolatban, így jelentős mértékben csökkenhet az ügyintézés időtartama.

Spóroljon velünk időt és energiát, válassza a stresszmentes ügyintézését a rendszámtáblákkal kapcsolatban, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi rendszámokkal kapcsolatban érdeklődjőn elérhetőségeinken!

 • Hatósági árak:


  Forgalmi engedély: 6.000,- Ft

  Törzskönyv: 6.000,- Ft

  Új rendszám kiváltása 8.500 Ft

  Sérült, elveszett rendszámtábla gyártatása: 12.300,- Ft

  Új motorkerékpár rendszám kiváltása: 5.500,- Ft

  Műszaki érvényesítő címke: 585,- Ft

  Egyénileg kiválasztott rendszám:
    (3 betű 3 szám) 112.450,- Ft,

  Egyedileg legyártott rendszám:
    (4 betű 2 szám, vagy 5 betű 1 szám) 435.000,- Ft,

  Sorozatrendszám EU-sítása: 56.000,- Ft

  Egyedi, egyéni rendszám EU-sítása: 23.500,- Ft

  Próbarendszám + napló: 38.000,- Ft


  Üzembentartói jog bejegyzése:
  a tulajdonjogszerzési illeték 25%-a


 • Vagyonszerzési illeték:


  KW / évjárat szerint
   
  Díjszabás táblázat:
   

  Teljesítmény (kW) Jármű kora (év)
  0-3 év 4-8 év 8+ év felett
  0-40 550 Ft/kW 450 Ft/kW 300 Ft/kW
  41-80 650 Ft/kW 550 Ft/kW 450 Ft/kW
  81-120 750 Ft/kW 650 Ft/kW 550 Ft/kW
  120+ 850 Ft/kW 750 Ft/kW 650 Ft/kW

  1 kW = 1,36 LE
  1 LE = 0,736 kW

 • Fontosabb szolgáltatásaink

  - Okmányirodai ügyintézés
  - Műszaki vizsgáztatás
  - Autó Regisztrációs adó befizetése
  - Próbarendszám kiváltása
  - Gépjármű forgalomba helyezés